AKTUELNO

Detaljno je izlagala stavove.

Porodični sastanak je u toku, a svoj stav o vođstvu Dorotee Jovanović i međuljudskih odnosa dala je Ljuba Pantović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je rekla da razlog za prekid prijateljstva Stanije i Maje Marinković nije Marko Marković, već da su se samo umorile do foliranja. Potom je nastavila da komentariše odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

Što se tiče Maje i Stanije, Marko Marković tu uopšte nije problem. Znala sam da će da pukne sve to između njih. To je sve rijaliti. Foliraju se. Onaj dan se svađaju oko prodavnice kao neki neprijatelji - komentarisala je Ljuba odnos Stanije, Maje i Marijane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve stvari za koje pričamo van stola, ona sama kaže da sam u pravu. Kad sednemo onda ja sve lažem. Ako su David i Aleksandra stvarno u problemu, nema više šta da se svađaju. Ovo nema veze sa Anom, samo su u pitanju David i Aleksandra. Smatram da je ovo glupost. Još uvek nije dovoljno zrela. Još uvek pada na iste stvari. Ona je ta koja ovde traži šanse. Ona je ta koja je ušla u rijalitije i napravila nam haos od života  - govorila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ne zanima me šta ti misliš. Znam ja šta radim. Ja se borim sa istinom, zato mogu protiv svih vas. Ne dotiču me vaši komentari, ja luda nisam. Ti si prva ušla, pa sam ja - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'